Екип

kostovlogo
Георги Костов
Позиция: Управител
За мен: Георги Костов е предприемач, иноватор, експерт по европейски проекти, информационни технологии и активен общественик. В миналото е бил участник в политиката. При създаването на проекта Нова Варна взима активно участие и остава почетен член на екипа от редактори. Активно се занимава с подпомагане на младите хора и иновативни проекти.
E-mail: georgikostov@outlook.com
Телефон: +359 877 168 000
жалкожlogo
Данаил Вълков
Позиция: ИТ мениджър
За мен: Завършил съм магистратура в ТУ-Варна, с дългогодишен опит в областта на ИТ технологиите.
E-mail: danail.valkov83@gmail.com
Телефон: +359 877 168 000
merdinlogo
Мирослава Вълкова
Позиция: Директор „Реклама и комуникации“
За мен: Мирослава Вълкова е юрист и дългогодишен политически PR. При развитието на кариерата си е поканена за лектор във формата “Digital4Week” в модула „Тънката разлика между PR и журналистиката“. Вълкова взема активно участие в обучението на млади кадри в областта на PR и журналистиката.
E-mail: miravylkova@gmail.com
Телефон: +359 883 454 144
rosenlogo
Росен Гацин
Позиция: Редактор
За мен: Росен Гацин е завършил Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Защитил е научна степен доктор в научна област: Социални, стопански и правни науки.
E-mail: r.gatsin@gmail.com
Телефон: +359 877 168 000
plamenalogo
Пламена Сутева
Позиция: Редактор
За мен: Завършила съм специалност “Маркетинг” и специалност “Реклама и медийни комуникации” в Икономически университет – Варна. Желая да се развивам професионално в сферата на медийните комуникации и копирайтинга.
E-mail: plami.suteva@gmail.com
Телефон: +359 877 168 000
velislavalogo
Велислава Велева
Позиция: Редактор
За мен: Завършила съм бакалавърска степен, специалност “Връзки с обществеността” в ШУ “Епископ Константин Преславски” както и магистър “Иновации в предучилищното образование”. Бих се определила като творческа личност, с афинитет към писането като цяло. От скоро имам и своя авторска стихосбирка.
E-mail: velislava_galinova@abv.bg
Телефон: +359 877 168 000
silvanalogo
Силвана Димитрова
Позиция: Редактор
За мен: Завърших “СУЕО” в град Варна. Имам интерес в областта на журналистиката и съм студентка в Икономическия университет, специалност Дигитални медии и ПР.
E-mail: silvanabd2003@abv.bg
Телефон: +359 877 168 000
venetalogo
Венета Николова
Позиция: Редактор
За мен: Магистър по „Публична комуникация“ от ФЖМК към СУ „Св. Климент Охридски“. Варненка, майка на едно дете, работила в сферата на връзките с обществеността (PR).
E-mail: nikolova.veneta@gmail.com
Телефон: +359 877 168 000