Какво вещаят звездите за днешния ден?

18

Овен
Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича със своето чувство за хумор и със забавното си поведение. Главното е, да не загуби при това Вашето уважение, тъй като смешното рядко става значимо в нашите очи. Не забравяйте, кой е той всъщност…

Телец
Днес ще бъдете в сложно положение: ще се наложи да направите избор между собствените си делови интереси, и помощта на приятелите. Ще чуете много молби, на които ще е трудно да откликнете, но и не трябва да им отговорите с отказ. Опитите Ви да прехвърлите собствените си грижи на чужд гръб, едва ли ще доведат до нещо добро, тъй като помощниците Ви са твърде малко, а добри и надеждни почти нямате. Това, на което можете да разчитате днес , е разбирането от страна на любимия човек. Може и да не сте намерили своята „половинка”, но хората, на които ще попадате днес, ще са изключително неподходящи…

Близнаци
Опитайте се да прекарате днешния ден в съответствие с правилата на етикета. Сервирайте масата за вечеря, разговаряйте вежливо и изискано, бъдете внимателни и съобразителни. Това ще Ви даде възможност значително да се издигнете в очиъе на Вашата половинка. А и самите Вие след този ден ще започнете да се уважавате още повече.

Рак
Във всички близки отношения на общуване е ключът към успеха. Затова ако подозирате, че човекът, когото обичате, скрива своите истински чувства, не се колебайте нито минута , за да стигнете до същността им. Неговите сигнали и подсъзнателни намеци отвличат от истинските проблеми. Новата информация може да поиска от Вас корекция на очакванията, но това няма да повлияе на същността . Най-важното е, да дадете възможност на този човек да разбере, че винаги ще бъдете на негова страна.

Лъв
За предпочитане е през този ден да останете на саме със своя любим човек и да поговорите от сърце. Това съвсем не значи, че са се натрупали някакви проблеми, които спешно трябва да се разрешат . Ако все-пак решите да си отговорите на въпроса как стоят нещата, все-пак ще стигнете до някакъв резултат

Дева
Нищо не може да се направи! В живота съществуват периоди, когато самите обстоятелства Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развитие в желаната посока. Не се огорчавайте: тази пауза навярно ще се окаже доста полезна за Вас: може да Ви застави да преразгледате собствените си възгледи и привички, да зачеркнете от списъка с познатите явно случайните хора, да изпълните забравените обещания, или да се запознаете с официалните документи, свързани с Вашата дейност. В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити малки пропуски и да се натъкнете на недоглеждане.

Везни
Днес у Вас ще се събуди бунтар, разрушител и революционер. Ще Ви се приискат кардинални промени в отношенията с Вашия любим човек, за да можете на мястото на тези отношения да изградите нещо ново, съвършено различно и зашеметяващо.

Скорпион
Днес може да се налoжи да се изправите срещу него, което е по- силно от Вас, но въпреки това може да разчитате на успех. На Вашия любим човек пък ще му бъде трудно да се приспособи към някои особености на Вашия характер, които ще се проявят точно през този ден. Но ако все-пак нещата се получат, значи той все-пак Ви обича и ще останете заедно още много дълго време.

Стрелец
През целия ден ще правите всичко възможно , за да постигнете успех, но в края му наистина ще бъдете доволни от постигнатото. Няма такова правило, според което трябва да се заемете да се справяте с всички проблеми, както и да поставите всички дреболии по местата им. Не е нужно да изисквате от себе си прекалено много. В края на краищата никой човек не е способен да твори чудеса. Спомнете си всичко, което е ставало през последните няколко седмици , и си помислете какво сте успели да постигнете. Ще се учудите, колко далеко сте успели да стигнете за съвсем късо време.

Козирог
Още не е късно, да промените всичко във Вашите отношения. Макар че е минал един ден, те все още са като глина, моделин или мокър пясък и подлежат на корекция и деформация. Днес може да се заемете и с едното и с другото – по Ваше усмотрение.

Водолей
Днес Вашия най- добър приятел може много силно да измени отношението Ви към Вашия любим човек Това е възможно да стане благодарение на фразата: „на мен не ми харесва!” – казана от него, а може и да бъде по някакви други причини.Като цяло, днес е най- добре да не обсъждате личния си живот с приятелите.

Риби
През този ден Ви е просто необходимо усещане за независимост, а също и свобода при получаването на нови и оригинални впечатления. Колкото по-близо е датата на Вашето раждане до 20 март, толкова по-силно ще бъдете зависимо от своето текущо псохофизиологично състояние. Лошото самочувствие, семейните несполуки, неприятните спомени и други негативни преживявания, са в състояние днес да направят от Вас непоносим човек, докато отличната физическа форма и доброто настроение , ще Ви превърнат в желана компания за всяко начинание.

Източник: lamqta.com