Лора Крумова със сензационни разкрития за Хитрино след интервю с машиниста (ВИДЕО)

43

По официални данни през миналата година е имало 12 повреди на гара Хитрино!

„И машинистът, и хората в Хитрино са минали през Ада. Това е един обикновен човек, който е смазан от отговорността, която носи в момента”, каза в предаването „Здравей, България” журналистката Лора Крумова, която направи интервю с машиниста на влака убиец.

„Той е много уплашен, защото животът му е приключил и той ще носи тази отговорност в себе си завинаги”, добави още Крумова.

Тя съобщи, че разследването на външните експертите, които са наети от фирмата превозвач, е показало, че дни преди инцидента е имало проблем на гара Хитрино с железния път. „Имало е и проблем с разхлабена стрелка”, допълни тя.

По официални данни през миналата година е имало 12 повреди на тази гара. „Това са различни проблеми”, обясни Крумова.

„В разследването на фирмата има снимка на тази разхлабена пета стрелка. В снимките на официалното разследване, които излизат няколко дни след инцидента, тази стрелка не изглежда по същия начин”, каза журналистката.

Има и още нещо притеснително. Това е, че няколко дни след инцидента започват възстановителни работи на линията. „Ако е така, то това значи, че има заличаване на доказателства”, каза водещата на „Комбина”.

Цялото интервю гледайте в неделя в предаването „Комбина”.

Повече по темата гледайте във видеото.