Примата на българската естрада на легло

51

Лили Иванова буквално не може да стане от собственото си леглото. Това е от няколко дни насам заради зверски болки в ставите.

До влошаване на здравословното й състояние довели арктическият студ, обхванал страната ни, както и изтощението покрай участията й за Коледа и Нова година, издават нейни приближени, пише „Таблоид“.

Учудващо, но кипящата от енергия 77-годишна прима е решила в началото на годината да си почива активно заради нечовешката болка, която изпитва в краката и пръстите си при опит за движение. Изпълнителката на „Детелини“ не крие, че повече от 10 години има сериозни проблеми със ставите, които се обострят при резки смени на температурата.

Самата Иванова често се шегувала пред приятелите си, че е като сензор, тъй като заболят ли я колената, времето се влошавало още на следващия ден.

За моментното състояние на певицата обаче не е виновно само времето, а и натоварената й програма покрай новогодишните празници. В края на декември Лили успя да реализира цели 8 ангажимента в различни ресторанти и пиано барове, което постоянно я държеше на крак, при все че нисичката певица е винаги с 20 сантиметров ток на ходилото си. Дори по време на репетициите Лили отказва да е с маратонки и шашка колегите си със спокойствието, с което се движи на високите кокили.

„На подиума е като манекенка с токовете. Кой би казал, че това е жена на почти 80 години“,възхищават й се почитатели.