Из интернет: Майкъл е открит при човек, занимаващ се с мъжка проституция

121

Изчезналият и издирван от полиция, медии и близки 18-годишен Майкъл Кривиралчев е бил открит в апартамент в Пловдив, при възрастен човек, който се е занимавал с мъжка проституция.

Ученикът е проституирал и е изкарвал пари по този начин, пише Блиц по информация на разследващи. Той е отишъл доброволно и тъй като има навършени 18 години не могат да го принудят на сила да се прибере при родителите си.

Майката вече е уведомена, съобщиха от полицията в момента тя е на кафе и разговаря със сина си. Какво е провокирало аморалното поведение на момчето не е ясно. Знае се обаче, че от лятото той е кривнал от правия път и се е запознал с момиче, което се е занимавало с наркотици, заедно с брат си. От тогава поведението на Майкъл рязко се е променило.

Припомняме, че Майкъл Кривиралчев изчезна от дома си преди около 2 месеца веднага след рождения си ден. Той е живеел при баща си, родителите са разведени, казал е, че отива при приятел и е събрал сак с дрехи. Поддържал е връзка с майка си по телефона и във „Фейсбук“, но от около 15 дни тотално е прекъснал всякаква връзка. Това е паникьосало жената, която помоли за помощ медиите и се обърна към полицията.

Приятели на младежа веднага започнаха да коментират случилото се в личната му страница в социалната мрежа:

„Майкъл е едно момче което проституира! Намерен е при един гей, който е сакат и правят секс с него. Но това е най-малката част на историята. Мисленето на Майкъл е по-долно от най-долните курви! Взема пари, като се продава и така не виждам какво обсъждаме още!“

„Намерен е днес в град Пловдив, в дома на социално беден хомосексуалист, който му давал по 10 лева на ден. Извода оставам на всички вас! Лек ден!“