Голмайсторът Джонатан Кафу: Искам целият свят да знае името „Лудогорец“!

110

„Базел“ и „Лудогорец“ завършиха при резултат 1:1 в първия мач от група „А“ на Шампионската лига. Българският шампион поведе с гол в края на първото време, негов автор бе Джонатан Кафу. В 80-ата минута обаче домакините изравниха сред груба грешка на Владислав Стоянов, предаде БТВ.

Един от най-добрите футболисти на „Лудогорец“ – Марселиньо, изглеждаше леко ядосан след края на мача: „Мачът беше труден, но грешката за изравняването е наша. Все пак резултатът е добър за нас“, каза той.

Голмайсторът на „Лудогорец“ – Джонатан Кафу, е доволен от отбелязаното попадение, но иска целият свят да научи името на отбора: „Много съм щастлив заради гола, постигнахме един добър резултат навън. Сега трябва да вдигнем глави и да мислим за следващия мач вкъщи“. „Групата е много трудна, но знаем възможностите на нашия отбор. Искам да играя добре в Шампионската лига и целият свят да знае името на „Лудогорец”, каза Кафу.

„Никой не ми подсказа, че съм сам. Мислех, че съперникът връхлита на скорост зад гърба ми“, коментира Стоянов след допуснатата грешка при гола на Щефен. Стражът отново демонстрира оптимизъм, заявявайки, че крайната цел на „Лудогорец“ е излизане от групите: „Надявам се да объркаме сметките на другите отбори и в крайна сметка да постигнем целта си, а именно излизане от групите“, завърши вратарят.